Teken- en adviesbureau Ligthart

Ontwerp- en tekenwerk

Als u voor uw ontwerp- en tekenwerk naar ons bureau in Hoogeveen gaat, dan kunt u rekenen op een uitgebreid tekeningenpakket voor uw dak- en gevelsysteem of andere projecten. Het tekeningenpakket van Teken- en adviesbureau Ligthart kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Voorblad met tekeningenlijst.
  • Omschrijving onderdelen (gevelplaten, sandwichpanelen, dakplaten etc.).
  • Dakoverzichten met specificaties.
  • Geveloverzichten met specificaties.
  • Alle noodzakelijke details (dakranddetails, aansluitdetails, etc.).

Het tekeningenpakket kan uiteraard op uw wensen worden aangepast.

Categorieën van tekenopdrachten

Teken- en adviesbureau Ligthart in Hoogeveen voert verschillende soorten opdrachten voor u uit, van relatief eenvoudige opdrachten tot gecompliceerde opdrachten. Wij onderscheiden de volgende categorieën:

  1. Relatief eenvoudige opdrachten (opdrachten waarvan op voorhand de hoeveelheid tekenwerk goed is te overzien) kunnen wij uitvoeren voor een vaste prijs.
  2. De wat ingewikkelde opdrachten (opdrachten waarvan op voorhand de hoeveelheid tekenwerk onvoldoende is te overzien) worden door ons op regie met urenindicatie uitgevoerd. Er zal tijdig overleg worden gevoerd wanneer de opgegeven urenindicatie niet afdoende blijkt te zijn. Hebben wij echter minder uren besteed dan de urenindicatie, dan worden uiteraard alleen de bestede uren in rekening gebracht.
  3. Gecompliceerde opdrachten (opdrachten waarvan op voorhand de hoeveelheid tekenwerk onmogelijk is te overzien) worden door ons op regie uitgevoerd.

Algemene voorwaarden

Bekijk hieronder de algemene voorwaarden van Teken- en adviesbureau Ligthart.

%d bloggers liken dit: